Frederiksdal Kirsebærvin hele året

Vi har et bredt sortiment af vine – som kan nydes hele året. Senest har vi sendt vores enkeltmarksvin Nielstrupmark på markedet. Vores mest elegante vin og verdens første enkeltmarkskirsebærvin.

Kirsebærvin fra Frederiksdal er ikke kun noget man drikker til jul – vinen kan nydes hele året rundt.

Sidste nye skud på stammen er en enkeltmarksvin fra vores ældste plantage Nielstrupmark. I alt var der over 40 fade fra marken – men kun 15 fade kom igennem nåleøjet efter lagring og blev udvalgt til den endelige Nielstrupmark. Resten blev deklassificeret til andre vine. Det betyder, at vi kun har tappet 6.500 flasker Nielstrupmark 2013.

Nielstrupmark er vores mest elegante vin med stort gemmepotentiale. Den har noter af viol, tyttebær, ribs og hindbær – og er perfekt til kronvildt, patéer, fuglelever, oste eller desserter med bitterchokolade.

Drømmen om solskin og lyse timer
Længes du efter solskin og hygge på terrassen, så er det måske Frederiksdal Sparkling du skal have fat i for at drømme dig afsted. Sparkling er vores mousserende vin af kirsebær og pærer.

Vin af pærer er elegant og let, og når man blander pærer og kirsebær, får man den perfekte kombination af lethed og tyngde.

Kirsebærvinen er fremstillet på traditionel vis med tre dages skinkontakt – af Stevnsbær fra vores plantage Jørgensmark. Det er en ung plantage, så bærrene herfra giver en frugtig, og ikke alt for kraftig vin.

Pærer og kirsebær gærer separat, så vi efterfølgende kan finde det unikke blandingsforhold – frugt opfører sig nemlig forskelligt år efter år. Efter blanding har den fået bobler. Perfekt til jordbær, hindbær, kirsebær, hvid chokolade, tørre oste – nydes let afkølet!

 

Find inspiration og læs mere om de øvrige vine på www.frederiksdal.com/vinene.