Anmeldelser

Se Stars and Awords her

2018

Danmark

Berlingske Tidende December 2018

Frederiksdal 2015  5 stjerner. Risalamande: Topfaktor 6

Frederiksdal Rancio  5 stjerner

Frederiksdal Late Bottled  4 stjerner

 

Gastromand.dk December 2018

 

Gastro December 2018

Frederiksdal RØD Sparkling  4 stjerner

“…pæredelen træder igennem med et stålsat og cideragtigt præg, som giver en læskende friskhed, mens kirsebærret kommer med fylden. Det er overraskende, så let vinen klinger af i betragtning af, hvor markant kirsebærret spiller indledningsvis. …Det må være den oplagte vin til friske bær og desserter med friske bær, hvor vin ellers er en svær partner. Og naturligvis går den som terrassevin, når den tid kommer.”

Frederiksdal Vermouth  6 stjerner

“Den nye vermouth fra Frederiksdal er et genialt produkt, intet mindre. Jeg elsker Campari i sin rene form, men Frederiksdal Vermouth er langt mere raffineret i sin smag, og giganten fra Milano fremstår pludselig underlig syntetisksmagende til sammenligning.”

Frederiksdal Likør  5 stjerner

“Frederiksdal bud på genren (likør) adskiller sig markant fra kirsebærlikør, som vi kender den ved at være væsentlig mindre sød og sukret og mere bittersur i det. Kort sagt meget mere tro mod kirsebærrets sjæl.”

 

Frederiksdal 2016

Ærespræmie, International Food Contest  November 2018

“God frugtig vin, flot dyb farve. Konsistens cremet, lækker og perfekt. Virkelig flot arbejde, som saft.”

Frederiksdal Sur Lie

Guldmedalje, International Food Contest November 2018

“Flot mørkerød farve og god smag. Meget fyldig og god smag. Virkelig perfekt i sin genre. En mere kompleks vine end traditionel kirsebærvin. Kan bruges i mange sammenhænge – lækker til dessert.”

Frederiksdal Rød, sparkling

Sølvmedalje, International Food Contest November 2018

“God balance i smag, flot farve, frisk smag. Vinen smager rigtig dejligt af blandingen pærer og kirsebær. Skøn konsistens, vidunderlig eftersmag…” Rigtig god frugtvin, som er perfekt til mange lejligheder

 

Fyens Amtsavis November 2018

Frederiksdal Nielstrupmark 2013  6 stjerner

“…i denne anmelders mund er der tale om en vin, som nærmer sig oplevelsesværdien i en vintageport, og det er ikke så ringe en målstok. …det er længe siden men her er det  fortjent seks stjerner.”

Frederiksdal Vermouth  3 stjerner

Frederiksdal Likør  4 stjerner

 

Frederiksdal Likør – Ugens vinhit, Vinexpressen Oktober 2018

UGENS VINHIT – Kirsebærlikør fra Frederiksdal

 

Dansk Vinskue 2018

Frederiksdal 2016 Sølvmedalje

Frederiksdal Likør Sølvmedalje

 

Frederiksdal RØD og Frederiksdal Likør  Nordjyske 2018

 

China

China Wine & Spirits Award.

Guld til Frederiksdal 2015

Sølv til Frederiksdal Likør

Bronze til Frederiksdal Rancio

 

2017

DANMARK

Frederiksdal Sur Lie

Frederiksdal er sindsyg skarpe når det kommer til kirsebærvin og inden du får associationer til din gamle tantes gemte flaske fra sidste år, så nultil lige dig selv, because this is fucking awesome! Duft  af modne kirsebær, bitre mandler og marcipan! Det her er elegant, det er smukt og velbalanceret mellem fedme og syre. Det virker til Frederiksdal har uppet deres game endnu mere for denne udgave var utrolig skarp i år!

6/6 Gastromands Bedømmelse' width=

Dessertvin: Det skal du drikke til din Ris ala mande i år!

 

Dessert og så videre – Euroman

Frederiksdal ’Rancio’ kirsebærvin
”Frederiksdal laver et virkelig seriøst produkt, som vi som danskere kan være stolte af. Det er ikke en hvinende sød vin, der er lavet for at please masserne, men en vin med et meget komplekst, lidt madeiraagtigt udtryk og en god syre. Den er skabt til mad, men bliver bedre og bedre, mens den står og åbner sig i glasset, så man har lyst til at blive ved at drikke den, længe efter risalamanden er spist.

http://euroman.dk/gastro/mash-chefsommelier-anbefaler-5-fantastiske-jule-vine-under-500-kroner

 

GERMANY

Weinquelle,  http://weinquellen.at/verkostet/kirsebaervin-2013-lot-no-14-09.htm

 

2016

Mads Jordansen på Winelab.dk: http://www.winelab.dk/vinanmeldelser/frederiksdal_lot_no_16_02_2015.html
Vinkreutzer: https://gastromand.dk/hvilken-vin-til-ris-a-la-manden/

Gastromand: http://www.vinkreutzer.dk/2016/12/vinen-din-ris-a-la-mande/

Jyllands-Posten, Vinanmelder Anders Halskov-Jensen: At drikke kirsebær med de sure

    ’Peter Winding på Vinbladet: Vin af kirsebær er en kæmpe succes – når der står Frederiksdal på etiketten vinbladet.dk/5312-2/

Thomas Rydberg på Ekstra Bladet ***** til Reserve 2013. En yderst kompleks vin både i duft og smag. Røde kirsebær, lakrids, peber, sødlige krydderier og vanilje i smagen. Dette kan vi godt være stolte af herhjemme

2015

Mads Jordansen på Winelab.dk: * * * * ** til Nielstrupmark 2012. ‘Afsindigt balanceret magtdemonstration’

Gastro.dk: * * * * * * til Nielstrupmark 2012: ‘Den er ‘sur’ som bærret, vinøs som stor sangiovese, let bitter, vild og fyrig fra spontangæringen og skal bruges bedst i det salte køkken’

Gastromand: Sur Lie & Late Bottled tildeles begge top point af Gastromand, som giver seks knive Knive gastromand

EkstraBladet: * * * * * til Late Bottled: ‘Dansk Kirsebærvin fra Lolland af høj klasse og i min optik ubetinget den bedste vin der kommer fra Danmark’

Vinavisen.dk: * * * * * til Rancio: ‘Vinen har en guddommelig smag med blød, blød og intens kirsebærsmag med noter af karamel, dadler, tørrede frugter, nelliker … ren slik!’

Vinavisen.dk: * * * * *  til Frederiksdal Kirsebærvin 2013, Frederiksdal Mikkeler og Nielstrupmark

2014

Ekstra Bladet kvitterer med 91 point til Frederiksdal 2013 – og kalder den flotteste årgang til dato!

Vinkreutzer: Honorerer Frederiksdal Kirsebærvin 2013 med 90 point!

BT.: * * * * *  ‘2013 Frederiksdal, KirsebærVin, Ufiltreret, Lot 14-09’

Winelab.: * * * * ‘Frederiksdal Kirsebærvin 2013 Lot no. 14-09’

Ekstra Bladet: * * * * * ‘Bedste vine til  ris a la manden’

CWSA Guldmedalje: Frederiksdal 2012, Lot 13.01

CWSA Guldmedalje: New Nordic Cherry Likør

CWSA Dobbelt Goldmedalje: Reserve

CWSA Bronche medalje: Sur Lie

 

2013

Winelab.: * * * * * * ‘Frederiksdal Kirsebærvin 2012 Lot no. 13-01’

Gastromand.: * * * * ‘Frederiksdal Kirsebærvin 2011’ 

 

2012

Vinkreutzer: ‘Den mest interessante vin i Danmark’ 

 

2011

Avisen.dk giver topkarakterer til Frederiksdal Kirsebærvine

Winelab: ‘Frederiksdal kirsebærvin – vin på Nordens druer’

Winelab.: * * * * * *  ‘Fredriksdal Kirsebærvin 2009’

 

2010

B.T.: * * * * * ‘Flot, frisk, frugtrig’