Nyheder

Vineriet åbner i påsken


Kom forbi Vineriet hos Frederiksdal Kirsebærvin vi holder åbent alle dage i påsken – 10 – 16

Følg skiltene mod Vineriet, når du kommer til Frederiksdal Gods
Kommer du forbi Frederiksdal Gods i påsken, så slå vejen forbi Vineriet – vi holder åbent hver dag fra den 13. april til og med den 22. april hver dag fra 10 – 16.

Du kan se produktionen, smage og høre mere om de enkelte vine og selvfølgelig købe vin med hjem.

Pak madkurven og nyd den i skovene omkring Frederiksdal Gods, hvor der både er afmærkede ruter i skoven og mulighed for at nyde den medbragte mad.

Du finder Vineriet her - Frederiksdal Gods, Frederiksdalsvej 30, 4912 Harpelunde.


Find nærmeste forhandler


Frederiksdal Kirsebærvin sælges over hele landet – primært i specialbutikker og vinhandlere

Uanset hvor I landet du befinder dig, så kan du finde Frederiksdal Kirsebærvin – vinen sælges i mere end 300 butikker over hele landet.

Ud over specialbutikker og vinhandlere, så forhandles vores årgangsvin i en række dagligvarebutikker – bl.a. Meny, Føtex og Bilka samt visse af Coop’s butikker.

Klik her og find den butik, der ligger nærmest digStjerneregn over Frederiksdal Kirsebærvin

I 2018 dryssede stjernerne og anerkendelserne ned over Frederiksdal Kirsebærvin. Vi fik topkarakterer i både aviser og blade og vandt både guld, sølv og bronze i danske og internationale konkurrencer og blindsmagninger.

Vores nye udgave af årgangsvinen Frederiksdal 2016 vandt ærespræmien ved International Food Contest med maximum point i kategorien Vin & Alkohol og fik desuden en flot sølvmedalje ved Dansk Vinskue, inden den var kommet på markedet. Det tegner godt for det kommende år.

Frederiksdal 2016 

Ærespræmie 98/100 Point

International Food Contest, 2018

Sølvmedalje

Dansk Vinskue, 2018

 

Frederiksdal Sur Lie

Guldmedalje 98/100 point

International Food Contest, 2018

6 stjerner i Gastromand

 

Frederiksdal Late Bottled

5 stjerner i Berlingske Tidende

 

Frederiksdal Rancio

Bronzemedalje

China Wine & Spirits Award, 2018

5 sterner i Berlingske Tidende

 

Frederiksdal Nielstrupmark, 2013

6 stjerner i Fyens Amtsavis

4 stjerner i Nordjyske

 

Frederiksdal Likør

Sølvmedalje

China Wine & Spirits Award, 2018

Sølvmedalje

Dansk Vinskue, 2018

5 stjerner i Gastro

5 stjerner i Winelab.dk

Ugens vin i VinXpressen

 

Frederiksdal RØD, sparkling

Sølvmedalje

International Food Contest, 2018

5 stjerner i Nordjyske

4 stjerner i Gastro

 

Frederiksdal Vermouth

6 stjerner i Gastro

3 stjerner i Fyens Amtsavis

Anbefalet i VineXpressen

GLÆDELIG JUL FRA FREDERIKSDAL KIRSEBÆRVIN

Så kom julen - vi ønsker jer alle en rigtig glædelig jul. Vi håber selvfølgelig, at I har sikret jer kirsebærvin fra Frederiksdal til julemiddagen. Vi er super stolte og glade over alle de fine anmeldelser og stjerner vi har fået i de sidste par måneder - vi håber, at I vil nyde vinen og glædes over, at vi kan producere så fantastiske produkter i Danmark.Glædelig jul fra os alle på Frederiksdal Gods.

FIND DIN JULEVIN – OG MEGET MERE – PÅ FREDERIKSDAL

Der er fokus på gastronomi i absolut verdensklasse, når Frederiksdal Kirsebærvin inviterer til ”Find din julevin”. Vi giver dig muligheden for at fylde dit julebord med præmieret kirsebærvin, verdens bedste chokolade, Europas bedste Stout og mange flere delikatesser. Du kan blande din egen vin, komme på gratis rundvisning og selvfølgelig smage på lækkerierne – Jan Friis-Mikkelsen, kok og tidligere dommer i Den Store Bagedyst deler smagsprøver udVi har lagt os i selen for at lave et gastronomiske julemarked i absolut verdensklasse, når vi slår dørene op til årets ”Find din julevin” i Vineriet på Frederiksdal Gods søndag den 9. december fra 11 – 16.

Du kan smage og købe vores anmelderroste kirsebærvin, der inden for de sidste par måneder både har modtaget stjerner, guld- og sølvmedaljer. Krenkerup Bryggeri tager deres nye Stout med, som er kåret til Europas bedste. Chocolatier Mikkel Friis-Holm kommer blandt andet med sin O´Payo Milk 50%, som netop er blevet kåret som verdens bedste mælkechokolade.

Men det er langt fra det hele!

 

Velkommen i den gastronomiske julehimmel

Jan Friis-Mikkelsen, kok, partner i Frederiksdal Kirsebærvin og tidligere dommer i Den Store Bagedyst deler smagsprøver ud fra sit mobile køkken, Urup Dam Oksen tager friske udskæringer, pølse og postej med fra deres australske kvæg, Murray Grey. Kogemand og kogebogsforfatter Adam Engel giver gode råd og smagsprøver på alternative varme cocktails. Nanna fra Dessertdragens Kageværksted tager den mest vidunderlige småkagedej med, så du kommer nemt om ved julebagværket – uden at det går ud over kvaliteten, tværtimod.

Du kan nyde en flæskestegssandwich, en kop kaffe og æbleskiver. Og selvfølgelig bliver du budt velkommen med risalamande og kirsebærvin fra Frederiksdal

Kort sagt – vi inviterer dig i den gastronomiske julehimmel.

 

Få din personlige vin med hjem til jul

I løbet af dagen inviterer vi på gratis rundvisning i Vineriet med godsejer og CEO i Frederiksdal Kirsebærvin, Harald Krabbe, som guide. Han fortæller om baggrunden for Frederiksdal Kirsebærvin, hvordan det hele startede, hvordan de enkelte vine produceres, og hvorfor Stevnsbærret er så fantastisk til vinproduktion.

Har du mere blod på tanden, kan du som noget særligt blive din egen ”vinmager”. Frederiksdal inviterer bag kulisserne og giver dig mulighed for at mikse dit favorit-blend, så du kan få en helt personlig vin med hjem til jul – eller som gave. Pris pr workshop med Morten Brink Iwersen, partner i Frederiksdal Kirsebærvin, som coach er 450 kr. inkl. to flasker af dit eget blend. Der er begrænsede pladser, så tilmelding er nødvendig.

Vi glæder os til at se jer!

Tid:  Søndag den 9. december klokken 11.00 – 16.00
Sted: Frederiksdal Kirsebærvin, Frederiksdalsvej 30, 4912 Harpelunde – følg skiltene mod Vineri
Tilmelding til ”Bland din egen julevin”: info@frederiksdal.com – workshops kl. 11, 13 og 15.