Nyheder

Glædelig jul fra Frederiksdal Kirsebærvin

Mere end 1.000 kom forbi Frederiksdal Kirsebærvin søndag den 10. december for at finde kirsebærvinen til julen. For at sikre den helt rigtige julestemning serverede vi risalamande og seævfølgelig smagsprøver på de forskellige kirsebærvine. For de særligt interesserede var der mulighed for at være vinmager for en dag og lave sit helt personlige blend af vores forskellige kirsebærvine. Vi håber selvfølgelig, at vores kirsebærvine kan være med til at sætte prikken over en fantastisk jul.

Rigtig glædelig jul fra Frederiksdal Kirsebærvin.

Find din julevin på Frederiksdal

Ingen jul uden kirsebærvin fra Frederiksdal. Vi inviterer til Find din julevin, når vi slår dørene op i vineriet på Frederiksdal Gods. Du kan handle lækkerier til jul, blande din personlige julevin – og selvfølgelig smage kirsebærvine, risalamande, æbleskiver og varme drikke.

Der er lagt op til julestemning og hygge i den helt store stil, når Frederiksdal Kirsebærvin slår dørene op til årets ’Find din julevin og andre lækkerier’, søndag den 10. december mellem kl. 11.00 og 16.00.

Det hele foregår mellem vintønder og tanke i godsets store vineri. Her er smagsprøver på risalamande, æbleskiver og de fleste af Frederiksdals berømte kirsebærvine, så du kan vælge din favorit. Du kan få en rundvisning i vineriet og høre historien om produktionen og vinene eller du kan smage forskellige varme drikke – toddyer, punch og cocktails med blandt andet kirsebær og akvavit.

Bland din egen julevin og køb lækkerier
Som noget særligt har du også mulighed for at blive din egen ”vinmager”. Frederiksdal inviterer bag kulisserne og giver dig mulighed for at mikse dit favorit-blend, så du kan få en helt personlig vin med hjem til jul – eller som gave. Pris pr workshop med Morten Brink Iwersen, der er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, som coach er 350 kr. inkl. en flaske af dit eget blend. Der er begrænsede pladser, så tilmelding er nødvendig.

Derudover har Frederiksdal fyldt vineriet op med gæster, som tilbyder fantastiske produkter:
Krenkerup Bryggeri sælger juleøl
Knuthenlund kommer med økologiske specialiteter
2010 Vin og Velsmag sælger vine til julemiddagen
Adam Engel, Kogemand og kogebogsforfatter laver varme drinks og sælger sin kogebog – Gløgg, toddyer og punch – Genopdag en verden af varme vinterdrikke
Sune Risum-Urth og Rasmus Poulsgaard har skrevet bogen Akvavit – rediscovering a Nordic spirit. Den kan du købe – og selvfølgelig smage cocktails med kirsebærvin og akvavit
Edible serverer gratis risalamande med kirsebærsauce
Børnehaven Eventyrskoven bager æbleskiver – og sørger for kaffen

Tid: Søndag den 10.december klokken 11.00 – 16.00
Sted: Frederiksdal Kirsebærvin, Frederiksdalsvej 30, 4912 Harpelunde – følg skiltene mod Vineri
Tilmelding til ”Bland din egen julevin”: info@frederiksdal.com – workshops kl. 12, 13, 14 og 15.
Yderligere oplysninger: Inge Fisker, Salgs- og marketingchef, 92 15 05 60/if@frederiksdal.com

Bland din personlige julevin på Frederiksdal

Kom bag kulisserne og bliv din egen ’vinmager’. Du får en unik mulighed for at blande din egen Frederiksdal Kirsebærvin – søndag den 10. dec. Vi finder tre vine, du kan blende.
Du får tre forsøg til at finde dit favorit-blend og får selvfølgelig din helt personlige vin med hjem – den perfekte adventsgave

Vi giver dig en unik mulighed for at træne dine smagsløg, forstå vinverden på en ny måde – og blande din helt personlige julevin på Frederiksdal. Vi inviterer bag kulisserne og lader dig blive ”vinmager” på din egen julevin.

Du får tre grundvine – det vi kalder ’blend-partnere’:

1. en ung, frugtig kirsebærvin fra 2015 – direkte fra ståltanken
2. en ældre kirsebærvin fra 2014, der har ligget 30 måneder på egefad
3. Frederiksdals berømte likør, der har lagret på cognac-fade og tilføjer sødme og syre.

Du får tre forsøg til at blande din personlige favorit, som du aftapper en flaske af.

Morten Brink Iwersen, medejer af Frederiksdal Kirsebærvin guider dig hele vejen, fortælle om vores vine, historien bag og giver selvfølgelig gode råd med på vejen.
Pris pr. person 350 kr. for 45 minutters workshop. Du får tre blande-forsøg og en flaske favorit-blend med hjem (0,5 l). Vi du have flere flasker med hjem – den perfekte mandelgave, så koster flaskerne 150 kr. pr. ekstra flaske.

Der er workshop i Vineriet på følgende tidspunkter: 12.00, 13.00, 14.00 og 15.00. Der er plads til seks deltagere pr hold. Tilmelding er nødvendig på info@frederiksdal.com – det er den perfekter adventsgave, men skynd dig at send din tilmelding. Det er ”først til mølle”!

Vinteråbent i Vineriet på Frederiksdal

Ingen jul uden Frederiksdal Kirsebærvin og selvfølgelig er der mulighed for at købe julevinen i vores Vineri.

Selvom vi har travlt med at servicere vores mange kunder rundt i hele landet med vinsmagninger og produkter, så har vi også tid til at holde butikken åben i Vineriet, så du kan købe din vin, hvor det produceres.

Vineriet holder åbent fra mandag – torsdag 10.00 – 15.30, fredag fra 10.00 – 12.30.

I hele december holder vi desuden åbent i weekenden begge dage fra 10.00 – 16.00.

Skulle du få brug for kirsebærvin i sidste øjeblik, så holder vi også åbent den 23. december 10.00 – 16.00.

Og husk endelig vores juleevent – Find din julevin – og andre lækkerier. Søndag den 10. december fra 11.00 – 16.00. Vi serverer risalamande og giver smagsprøver på vores forskellige vine. Derudover kan du forsyne dig med lækkerier fra blandt andet Knuthenlund, Krenkerup Bryggeri, 2010 Vin og velsmag samt kolde og varme drinks fra nogle af de dygtigste bartendere i København – mere information følger.

Årets høst på Frederiksdal Kirsebærvin

I år har vi høstet cirka 80 tons Stevnskirsebær, det svarer til 60.000 liter saft, der bliver til vin. Frosten i foråret har betydet, at der ikke er så mange bær – til gengæld er kvaliteten god. Nu gærer bærrene på tanke de næste måneder, inden vinen bliver fordelt på de forskellige fade og tanke.