Nyheder

FOODBOOM Traveler in Dänemark

Stellt euch einen Rotwein vor, der kein Rotwein ist. Dieser Wein ist etwas ganz Besonderes, denn er wird aus der dänischen stevnsbær (Sauerkirsche) hergestellt. Das dänische Gut Frederiksdal hat sich auf Kirschwein spezialisiert, der sich in Sachen Komplexität und Charakter locker mit jedem Rotwein der Welt messen kann. Wir haben das Gut besucht und den Wein verkostet.

Kirschwein

+++ FOODBOOM Traveler in Dänemark +++Stellt euch einen Rotwein vor, der kein Rotwein ist. Dieser Wein ist etwas ganz Besonderes, denn er wird aus der dänischen stevnsbær (Sauerkirsche) hergestellt. Das dänische Gut Frederiksdal hat sich auf Kirschwein spezialisiert, der sich in Sachen Komplexität und Charakter locker mit jedem Rotwein der Welt messen kann. Wir haben das Gut besucht und den Wein verkostet.

Slået op af FOODBOOM i 18. februar 2018

Med Muld sætter vi fokus på de lokale produkter

Sammen med Business LF og andre lokale producenter på Lolland-Falster sætter vi fokus på vores fantastiske lokale produkter

 

Er der noget, vi er stolte af på Lolland-Falster, er det vores lokale fødevarer. Vi synes selv, at vores kirsebærvin fra Frederiksdal er et godt eksempel på høj kvalitet og god smag. Men hvad er hemmeligheden bag den gode smag uanset, hvor du møder den på Lolland-Falster? Det er vores gunstige klima og ikke mindst vores muld.

Sandheden er, at du skal lede længe efter bedre jord end den, vi har her på Sydhavsøerne. Og det kan man smage. Det er derfor, vi med stolthed taler om jordens bedste fødevarer fra Lolland-Falster.

Det kan vi godt sige uden at tage munden for fuld.

 

Hausmesse bei Weinhalle

Wir sind darbei auf der K&U-Hausmesse. Es ist eine der grossen privaten Weinmessen der Bundesrepublik. Sie erfreut sich nicht nur unter Weinfreunden aus Deutschland, Österreich und der Schweiz großer Beliebtheit, auch unsere Winzer kommen aus aller Welt, um Ihnen ihre Weine persönlich zu präsentieren.

Es dürfte nicht viele Weinveranstaltungen in Deutschland geben, die ein ähnlich kompromißloses Qualitätskonzept verfolgen, wie die K&U-Hausmesse. Das Aufgebot an Winzern ist in dieser stringenten Qualität alles andere als alltäglich.

Besøg Frederiksdal Kirsebærvin i påsken

Vineriet på Frederiksdal holder åbent i påsken – slå vejen forbi, se vores unikke produktion – smag og køb vores kvalitetsvine med hjem. Langfredag kan du få rundvisning i Vineriet

Det er snart påske – det betyder, at vi slår dørene op til en ny sæson i Vineriet på Frederiksdal Kirsebærvin. Vineriet, ligger som en del af vores unikke produktion blandt ståltanke og egetræsfade, hvor vores fantastiske vine gærer og udvikler sig.

Vi holder åbent i påsken (24. marts – 2. april) hver dag fra 10.00 – 16.00.

Kommer du forbi Langfredag kl. 12, så kan du få en rundvisning i Vineriet, hvor vi fortæller om historien bag Frederiksdal Kirsebærvin, om vores produktionsprocesser og de enkelte vine – selvfølgelig er der også mulighed for at smage et udvalg af vores vine direkte fra fadene. Rundvisninger starter i Vineriet kl 12 og varer cirka en time. Pris 100 kr. Det er ikke nødvendigt med tilmelding men mød op 15 minutter før rundvisningen starter.

På Frederiksdal Gods producerer vi kirsebærvin i verdensklasse, hvor kvalitet og lokale råvarer er i højsæde.

Vi bruger Stevnskirsebær – Nordens drue. Et surkirsebær, som har optimale vækstbetingelser i det sydlige Danmark. Kirsebærrene er certificerede og kommer alle fra Frederiksdals egne plantager.

Som de første i verden producerer vi vin af kirsebær efter samme principper, som er brugt i århundredes vinproduktion – eneste forskel er, at de gamle traditioner bliver nyfortolket og får nyt liv.

Det gør Frederiksdal Kirsebærvin til noget helt særligt!

Vi glæder os til at se jer!

 

Åbningstider i 2018:

Vineriet er åbent hver dag fra 2. juni – 31. august:

Hverdage: 10.00 – 15.00

Weekender: 10.00 – 16.00

Påsken (24. marts – 2. april) og i pinsen (19. –  21. maj) 10.00 – 16.00.

Efterårsferien (13. – 21. oktober) hverdage 10.00-15.00 i weekender 10.00 – 16.00.

 

Find os:

Vineriet på Frederiksdal Gods,
Frederiksdalsvej 30,
4912 Harpelunde

Frederiksdal.com

 

Frederiksdal Gods – stedet hvor tradition og innovation skaber nye muligheder

Selvom kirsebærvinen er et væsentligt omdrejningspunkt på Frederiksdal Gods, så er der dagligt mange andre aktiviteter på Godset – den nye hjemmeside for Frederiksdal Gods giver et indblik i de mange aktiviteter og initiativer 

Frederiksdal Gods har i mange århundrede været rammen om et stort landbrug, hvor der siden 2006 produceres den prisbelønnede Frederiksdal kirsebærvin.

Men det er langt fra kun kirsebærvin, der produceres på Frederiksdal. Hovedbygningen og parken bruges til stormøder, masterclasses og festivaler. Ligesom Godset jævnligt danner rammen omkring fx udviklingsarbejdet i dansk frugtvin og til egnsudvikling på Lolland.

Med en park, der er åben for offentligheden og en hastigt voksende skovbørnehave på en del af Godsets jord, er der hver dag mange og forskellige aktiviteter på den yderste spids af Lolland.

Frederiksdals landbrug er grundlæggende partner i landbrugsfællesskabet AGRIFOS, som forener de 4 gårde på Vestlolland: Frederiksdal, Stensgaard, Nøjsomhed og Sophiedal til et 1600ha stort landbrug, drevet som én effektiv bedrift.

Frederiksdal er desuden rammen om Mette Rix Krabbes kommunikations rådgivning, som bl.a. tilbyder kurser til ledelsesteams, der vil have en stærkere kommunikationsprofil. Læs mere på Godsets hjemmeside  

 

.