Nyheder

Besøg Vineriet på Frederiksdal i efterårsferien

Har du planer om en udflugt i efterårsferien, så tag en tur forbi Frederiksdal Kirsebærvin. Vi holder åbnet i Vineriet alle dage i efterårsferien – inklusive weekenderne. Smag og hør om vinene, kom på rundvisning og nyd en gåtur i den skønne natur omkring Frederiksdal Gods

 

Har du lyst til at høre mere om vores vine, smage og se, hvor Frederiksdal Kirsebærvin bliver produceret, så er det en god ide at bruge en dag i efterårsferien på en tur til Vineriet på Frederiksdal.

Vineriet holder åbent hver dag fra lørdag den 13. oktober til søndag den 21. oktober – alle dage fra 10 – 16.

 

Kom på rundvisning i Vineriet

Torsdag den 18. oktober kl. 13.00 kan du komme på rundvisning i Vineriet. Her får du hele historien om Frederiksdal Kirsebærvin – baggrunden, produktionen og vinene – selvfølgelig er der smagsprøver på rundturen.

Der er plads til 40 personer på en rundvisning. Billetterne koster 125 kr. per person. De kan købes i Vineriet før rundvisningen starter. Rundvisningen varer 1½-2 timer.

 

Nyd naturen omkring Frederiksdal

Trænger du til frisk luft og natur efter besøget i Vineriet, så ligger det genåbnede naturcenter i skoven og parken, der hører til Frederiksdal Gods. Her er afmærkede ruter, som fører dig igennem både parken, den gamle og den nyere skov, der strækker sig helt ned til Langelandsbæltet, hvor både dyre- og planteliv lever i bedste velgående – og er du heldig får du måske øje på havørnen, der ofte kredser over området.

Midt i parken ligger den nyrestaurerede pavillon, hvor du kan læse mere om området og historien, kirsebærrene og plantagerne.

Tag familie, venner og madpakken med til Frederiksdal – vi glæder os til at se jer.

 

Vineriet:
Frederiksdal Kirsebærvin,
Frederiksdalvej 30,
4912 Harpelunde

Info@frederiksdal.com

 

Naturlandet - frisk luft og viden om kirsebær

Naturcentret på Frederiksdal Gods genåbner i en ny og mere opdateret version. Udover at opleve de fantastiske omgivelser ved Frederiksdal Gods, kan du også blive klogere på både naturen og kirsebærplantagerne omkring godset

Naturlandet genåbner med en ny udstilling, der blandt andet fortæller om naturen omkring Frederiksdal Gods og kirsebærplantagerne.

Nu kan du både besøge Vineriet hos Frederiksdal Kirsebærvin og mærke duften af vin, der lagrer på egetræsfade og bagefter tage en tur i skoven, gå langs de lange rækker af kirsebærtræer og opleve og læse om kirsebærplantagerne og deres historie.

Besøg Vineri og kirsebærplantager

Vineriet på Frederiksdal Gods har åbnet hver dag i sommerhalvåret og på hverdage i vinterhalvåret. Her kan du opleve atmosfæren i et vineri fyldt med vintanke og egetræsfade. Du kan smage vinen, høre om produktionen og selvfølgelig købe vin med hjem. Kun et godt stenkast fra Vineriet ligger Naturcentret midt i parken, der hører til Frederiksdal Gods. Her finder du oversigtskort over de forskellige plantager, der hører til Frederiksdal Kirsebærvin og naturligvis en masse informationer om det unikke stevnskirsebær, plantagerne og historien bag.

Som en del af det nye Naturland er der etableret tre nye vandrespor, som leder gennem skov, mark, strand og park.

Oplev nye sider af naturen

Projektet er en del af Naturlandet.dk som er Lolland og Guldborgsund kommuners initiativ, der skal aktivere naturen og naturelskerne på Lolland Falster. Projektet er etableret med støtte fra Nordea-fonden. ’Spor i Landskabet’ er vandrestier, der giver alle mulighed for at opleve sider af den danske natur, som ellers ikke er tilgængelig for offentligheden.

Frederiksdal skov og park er åben for alle og allerede et godt besøgt udflugtsmål, både for lokale og for turister. Vi vil gerne tiltrække endnu flere besøgende, hvilket Naturlandet.dk og den tilhørende app, forhåbentlig vil gøre endnu lettere og mere interessant. Naturlandet Lolland Falster hentes i App Store eller Google Play. Læs mere på naturlandet.dk

Frederiksdal Kirsch Wein hat Gold in China gewonnen

Wir sind stolz darauf, wieder Anerkennung für unsere Weine zu erhalten. CWSA – China Wine & Spirits Award hat Gold an Frederiksdal 2015, Silber für unseren Likör und Bronze für den Frederiksdal Rancio verliehen.

CWSA ist das größte und renommierteste Wettbewerb für Wein und Spirituosen in China. Die 100 Richter werden unter den Top-Käufern – Importeure, Hersteller, Einzelhändler und Sommeliers – ausgewählt. Es gibt Produkte aus 55 verschiedenen Ländern und alle sind “blind tasted”.

 

FREDERIKSDAL CHERRY WINE GOT AWARDS IN CHINA

We are proud to receive recognition for our wines again. CWSA – China Wine & Spirits Award has given gold to Frederiksdal 2015, silver for our liqueur and bronze to Frederiksdal Rancio.

CWSA is the largest and most prestigious competition for wine and spirits in China. The 100 judges are selected among top buyers – importers, manufacturers, retailers and sommeliers. There are products from 55 different countries and are all “blind tasted”.

FREDERIKSDAL KIRSEBÆRVIN VINDER I KINA

Vi er stolte over igen at få anerkendelse for vores vine. CWSA – China Wine & Spirits Award har givet guld til Frederiksdal 2015, sølv til vores likør og bronze til Frederiksdal Rancio.

CWSA er den største og mest prestigefyldte konkurrence for vin og spiritus i Kina. De 100 dommere er udvalgt blandt top-indkøberne – importører, producenter, forhandlere og sommelierer. Der er produkter fra 55 forskellige lande, som alle blindsmages og vurderes.