Sommer-grill på Frederiksdal lørdag den 25. juli og 1. august - reservér plads på info@frederiksdal.com

- Fri fragt ved køb over 300 kr. -

Åbningstider i Vineriet

Vi holder åbent alle dage op til jul – også i weekenderne. Vi sørger naturligvis for, at der er god plads, når I skal købe jeres julevin

Vineriet hos Frederiksdal Kirsebærvin holder åbnet i alle weekender op til jul – kør efter skiltene

Vi vil gerne søger for, at der er god plads til alle, der gerne vil forbi Vineriet på Frederiksdal for at købe julevinen, derfor har vi udvidet vores normale vinteråbningstider.

Vi holder åbent i alle weekender op til jul – til og med søndag den 20. december fra kl. 11.00-17.00. Derudover holder vi som altid åbent i hverdagen – mandag til torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-12.30.

Smagsprøver med afstand

For at sikre, at vi overholder alle regler om afstand og hygiejne, har vi sørget for, at I kan sidde ved borde i små grupper og få smagsprøver på vores vine. Vi søger for, at der også vil være et stykke chokolade, så I kan opleve, hvordan kombinationen af vores kirsebærvin og chokolade giver en helt særlig smagsoplevelse.

Da vi betragter Vineriet, som en butik, vil vi desuden bede alle, der besøger os om at bære mundbind. Og vi har naturligvis rigeligt med sprit til hænder og overflader.

Mulighederne er mange på Frederiksdal

Oplev atmosfæren i Vineriet, se produktionen og nyd naturen – her er masse af plads, frisk luft og den skønneste kirsebærvin. I Vineriet kan du se produktionen, smage og høre mere om de enkelte vine og selvfølgelig købe vin med hjem. Omkring Frederiksdal Gods kan du desuden nyde den skønne natur. Her er afmærkede stier, som går gennem skovene, langs kysten og rundt i parken ved Frederiksdal Gods.

Tag familien med på udflugt – her er højt til himlen, frisk luft og den skønneste natur.Du finder Vineriet her – Frederiksdal Gods, Frederiksdalsvej 30, 4912 Harpelunde.