Sommer-grill på Frederiksdal lørdag den 25. juli og 1. august - reservér plads på info@frederiksdal.com

- Fri fragt ved køb over 300 kr. -

Åbningstider i Vineriet

Åbningstiderne i Vineriet er gået over til vintertid – dog holder vi åbent i hele efterårsferien

Vineriet hos Frederiksdal Kirsebærvin holder åbnet hele efterårsferien – kør efter skiltene


Selvom vi er gået over til vintertid i Vineriet, så holder vi alligevel åbent i hele efterårsferien – alle dage inklusive weekenderne omkring efterårsferien holder vi åbent fra 10.00 – 16.00 – lørdag den 10. oktober til og med søndag den 18. oktober.

Som noget særligt i efterårsferien byder vi på gratis smagsprøver på varme drikke – selvfølgelig lavet på basis af kirsebærvin og saft.

Kom på rundvisning i efterårsferien

Mandag og torsdag den 12. og 15. oktober kl 13.00 kan I desuden komme med på rundvisning og få hele historien om Frederiksdal Kirsebærvin, Stevnskirsebærrene, plantagerne, produktionen og selvfølgelig de enkelte vine.

Billetter købes. Vineriet senest 15 minutter før rundvisningen går i gang. Pris 150 kr. pr. person.

Vi deler gruppen i to, hvis vi bliver for mange, men en del af rundvisningen foregår udenfor i plantagen g resten i Vineriet, hvor der er god mulighed for at holde afstand.

Mulighederne er mange på Frederiksdal

Oplev atmosfæren i Vineriet, se produktionen og nyd naturen – her er masse af plads, frisk luft og den skønneste kirsebærvin. I Vineriet kan du se produktionen, smage og høre mere om de enkelte vine og selvfølgelig købe vin med hjem. Omkring Frederiksdal Gods kan du desuden nyde den skønne natur. Her er afmærkede stier, som går gennem skovene, langs kysten og rundt i parken ved Frederiksdal Gods.

Efter efterårsferien vil åbningstiderne resten af vinteren være mandag – torsdag 10.00 – 15.00, fredag 10.00 – 12.30. Weekender holder vi lukket.

Vi holder åbent op til jul

Dog holder vi åbent i alle weekender op til jul, så I kan komme forbi og købe jeres julevin. Vi holder åbent i weekenderne fra lørdag den 28. november til og med søndag den 20. december fra kl. 10.00-16.00. Mandag til torsdag 10.00-15.00 og fredag fra 10.00-12.30.

Vi åbner igen for fuld styrke, når vi nærmer os de lysere og varmere tider, dog er det muligt for grupper at booke rundvisninger hele året.

Du finder Vineriet her – Frederiksdal Gods, Frederiksdalsvej 30, 4912 Harpelunde.