Åbningstider i Vineriet

Du er altid velkommen i Vineriet hos Frederiksdal Kirsebærvin. Hen over sommeren holder vi åbent alle dage. Se åbningstiderne nedenfor

Vineriet hos Frederiksdal Kirsebærvin holder åbnet hen over sommeren – kør efter skiltene

Planlægger du en tur til Lolland, så er Vineriet på Frederiksdal Gods et besøg værd. I Vineriet kan du se produktionen, smage og høre mere om de enkelte vine og selvfølgelig købe vin med hjem.

Indtil 1. september holder vi åbent i Vineriet alle dage fra 10 – 16.

Rundvisninger

Hen over sommeren holder vi desuden guidede rundvisninger i Vineriet, hvor alle er velkomne. De åbne rundvisninger kører fra uge 26 – uge 35.

Hver mandag fra den 24. juni til og med den 26. august er der rundvisning i Vineriet på dansk. Rundvisningen starter kl. 13.00, varer cirka 1½ time og koster 125 kr. pr person. Billetter købes i Vineriet senest ½ time før rundvisningens start – eller send en mail til info@frederiksdal.com

Hver tirsdag fra den 25. juni til og med den 27. august er der ligeledes rundvisninger i Vineriet på tysk eller engelsk. Disse rundvisninger starter også kl. 13.00 pris og varighed er som ovenfor.

Bland din egen vin

Den 20. september har du desuden mulighed for at blande din egen vin. Vi holder “Bland din egen vin” den 20. september kl. 13. Pris 450 kr. pr. person – tilmelding på info@frederiksdal.com – følg os på Facebook for yderligere information.

Pak madkurven og nyd den i skovene omkring Frederiksdal Gods, hvor der både er afmærkede ruter i skoven og mulighed for at nyde den medbragte mad.

Du finder Vineriet her – Frederiksdal Gods, Frederiksdalsvej 30, 4912 Harpelunde.