Åbningstider i Vineriet

Du er altid velkommen i Vineriet hos Frederiksdal Kirsebærvin. Hen over sommeren holder vi åbent alle dage. Se åbningstiderne nedenfor

Vineriet hos Frederiksdal Kirsebærvin holder åbnet hen over sommeren – kør efter skiltene

Planlægger du en tur til Lolland, så er Vineriet på Frederiksdal Gods et besøg værd. I Vineriet kan du se produktionen, smage og høre mere om de enkelte vine og selvfølgelig købe vin med hjem.

Indtil 1. juni holder vi åbent mandag – torsdag 10 – 15 samt fredag 10 – 12.30. Vi holder desuden åbent i Bededagsferien den 17. , 18. og 19. maj 10 – 16.

Fra 1. juni – 1. september holder Vineriet åbent alle dage – inklusiv weekender fra 10 – 16.

Rundvisninger

Hen over sommeren holder vi desuden guidede rundvisninger i Vineriet, hvor alle er velkomne. De åbne rundvisninger kører fra uge 26 – uge 35.

Hver mandag fra den 24. juni til og med den 26. august er der rundvisning i Vineriet på dansk. Rundvisningen starter kl. 13.00, varer cirka 1½ time og koster 125 kr. pr person. Billetter købes i Vineriet senest ½ time før rundvisningens start – eller send en mail til info@frederiksdal.com

Hver tirsdag fra den 25. juni til og med den 27. august er der ligeledes rundvisninger i Vineriet på tysk eller engelsk. Disse rundvisninger starter også kl. 13.00 pris og varighed er som ovenfor.

Bland din egen vin

Hen over sommeren tilbyder vi events, hvor det er muligt at blande sin egen vin. Vi holder “Bland din egen vin” den 7. juni og den 20. september begge dage kl. 13. Pris 450 kr. pr. person – tilmelding på info@frederiksdal.com – følg os på Facebook for yderligere information.

Pak madkurven og nyd den i skovene omkring Frederiksdal Gods, hvor der både er afmærkede ruter i skoven og mulighed for at nyde den medbragte mad.

Du finder Vineriet her – Frederiksdal Gods, Frederiksdalsvej 30, 4912 Harpelunde.