Sommer-grill på Frederiksdal lørdag den 25. juli og 1. august - reservér plads på info@frederiksdal.com

- Fri fragt ved køb over 300 kr. -

Åbningstider i Vineriet

Vineriet på Frederiksdal holder åbent alle ugens dage 10 – 16. Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og sørger for, at der er god plads, når I besøger os – vi uddeler desværre ikke smagsprøver i øjeblikket

Vineriet hos Frederiksdal Kirsebærvin holder åbnet alle dage resten af året fra 10 – 16

Vineriet på Frederiksdal er åbent alle ugens dage resten af året. Vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger med hensyn til afstand og hygiejne. Ligesom der skal bæres mundbind, når I besøger Vineriet. Desværre kan vi ikke tilbyde smagsprøver på vinene i øjeblikket, men er klar til at vejlede jer om de forskellige vine.

Vineriet holder åbent alle ugens dage fra 10.00 – 16.00.

Nyd naturen omkring Frederiksdal

I Vineriet har I mulighed for opleve produktionen og atmosfæren blandt de mange egetræsfade, hvor kirsebærvinen lagrer. 

I kan nyde atmosfæren i Vineriet, hvor vinene lagrer og udvikler sig på franske egefade

I kan kan gå en tur i plantagen langs de lange rækker af kirsebærtræer, måske er I heldige at se havørnen, som lever i naturen ved Frederiksdal. 

Omkring Frederiksdal Gods er der rig mulighed for at nyde den skønne natur og gå en tur på de afmærkede stier, der går gennem skovene, langs kysten ved Langelandsbæltet og rundt i parken ved Frederiksdal Gods. I kan downloade ruterne via app i @naturlandet.dk. 

Frederiksdal ligger i naturskønne omgivelser tæt på Langelandsbæltet. Her er rig mulighed for at gå ture i skovene, over markerne og langs kysten. ©Henning Hjorth 2020

Tag familien med på udflugt – her er højt til himlen, frisk luft og den skønneste natur.

Tag med på rundvisning til sommer

Fra uge 26 til og med uge 34 kan I komme med på rundvisning i plantagen og i vineriet. Rundvisninger på dansk er mandag til torsdag kl 13 og koster 150 kr pr person.

På rundvisningerne tager vi jer med i plantagen, hvor vi fortæller om det unikke Stevnskirsebær, hvordan vi dyrker og høster kirsebærrene. I vineriet får i historien bag Frederiksdal Kirsebærvin, hvordan de enkelte vine produceres og lagrer.

Om tirsdagen kl 11 i samme periode vil der være rundvisninger på engelsk.

Du finder Vineriet her – Frederiksdal Gods, Frederiksdalsvej 30, 4912 Harpelunde.

Vi glæder os til at se jer.