Besøg Vineriet på Frederiksdal i efterårsferien

Har du planer om en udflugt i efterårsferien, så tag en tur forbi Frederiksdal Kirsebærvin. Vi holder åbnet i Vineriet alle dage i efterårsferien – inklusive weekenderne. Smag og hør om vinene, kom på rundvisning og nyd en gåtur i den skønne natur omkring Frederiksdal Gods

 

Har du lyst til at høre mere om vores vine, smage og se, hvor Frederiksdal Kirsebærvin bliver produceret, så er det en god ide at bruge en dag i efterårsferien på en tur til Vineriet på Frederiksdal.

Vineriet holder åbent hver dag fra lørdag den 13. oktober til søndag den 21. oktober – alle dage fra 10 – 16.

 

Kom på rundvisning i Vineriet

Torsdag den 18. oktober kl. 13.00 kan du komme på rundvisning i Vineriet. Her får du hele historien om Frederiksdal Kirsebærvin – baggrunden, produktionen og vinene – selvfølgelig er der smagsprøver på rundturen.

Der er plads til 40 personer på en rundvisning. Billetterne koster 125 kr. per person. De kan købes i Vineriet før rundvisningen starter. Rundvisningen varer 1½-2 timer.

 

Nyd naturen omkring Frederiksdal

Trænger du til frisk luft og natur efter besøget i Vineriet, så ligger det genåbnede naturcenter i skoven og parken, der hører til Frederiksdal Gods. Her er afmærkede ruter, som fører dig igennem både parken, den gamle og den nyere skov, der strækker sig helt ned til Langelandsbæltet, hvor både dyre- og planteliv lever i bedste velgående – og er du heldig får du måske øje på havørnen, der ofte kredser over området.

Midt i parken ligger den nyrestaurerede pavillon, hvor du kan læse mere om området og historien, kirsebærrene og plantagerne.

Tag familie, venner og madpakken med til Frederiksdal – vi glæder os til at se jer.

 

Vineriet:
Frederiksdal Kirsebærvin,
Frederiksdalvej 30,
4912 Harpelunde

Info@frederiksdal.com