Find din julevin på Frederiksdal

Ingen jul uden kirsebærvin fra Frederiksdal. Vi inviterer til Find din julevin, når vi slår dørene op i vineriet på Frederiksdal Gods. Du kan handle lækkerier til jul, blande din personlige julevin – og selvfølgelig smage kirsebærvine, risalamande, sandwich, varme drikke og andet godt

 

Der er lagt op til julestemning og hygge i den helt store stil, når Frederiksdal Kirsebærvin igen slår dørene op til årets ’Find din julevin og andre lækkerier’, søndag den 9. december mellem kl. 11.00 og 16.00.

Det hele foregår mellem vintønder og tanke i godsets store vineri. Her er smagsprøver på risalamande, pølse, småkager og de fleste af Frederiksdals berømte kirsebærvine, så du kan vælge din favorit. Du kan få en rundvisning i vineriet og høre historien om produktionen og vinene eller du kan smage forskellige varme drikke – toddyer, punch og cocktails.

Bland din egen julevin og køb lækkerier

Som noget særligt har du også mulighed for at blive din egen ”vinmager”. Frederiksdal inviterer bag kulisserne og giver dig mulighed for at mikse dit favorit-blend, så du kan få en helt personlig vin med hjem til jul – eller som gave. Pris pr workshop med Morten Brink Iwersen, der er medejer af Frederiksdal Kirsebærvin, som coach er 450 kr. inkl. to flaske af dit eget blend. Der er begrænsede pladser, så tilmelding er nødvendig – info@frederiksdal.com – vi kører workshoppen kl 11, 13 og 15.

Derudover har Frederiksdal fyldt vineriet op med gæster, som tilbyder fantastiske produkter. Her vil være øl fra Krenkerup Bryggeri, småkagedej fra Dessertdragens Kageværksted, varme drinks fra kogemand og kogebogsforfatter, Adam Engel, spegepølser fra  Urupdamoksen og meget mere.

Glæd jer – det gør vi.