Naturlandet - frisk luft og viden om kirsebær

Naturcentret på Frederiksdal Gods genåbner i en ny og mere opdateret version. Udover at opleve de fantastiske omgivelser ved Frederiksdal Gods, kan du også blive klogere på både naturen og kirsebærplantagerne omkring godset

Naturlandet genåbner med en ny udstilling, der blandt andet fortæller om naturen omkring Frederiksdal Gods og kirsebærplantagerne.

Nu kan du både besøge Vineriet hos Frederiksdal Kirsebærvin og mærke duften af vin, der lagrer på egetræsfade og bagefter tage en tur i skoven, gå langs de lange rækker af kirsebærtræer og opleve og læse om kirsebærplantagerne og deres historie.

Besøg Vineri og kirsebærplantager

Vineriet på Frederiksdal Gods har åbnet hver dag i sommerhalvåret og på hverdage i vinterhalvåret. Her kan du opleve atmosfæren i et vineri fyldt med vintanke og egetræsfade. Du kan smage vinen, høre om produktionen og selvfølgelig købe vin med hjem. Kun et godt stenkast fra Vineriet ligger Naturcentret midt i parken, der hører til Frederiksdal Gods. Her finder du oversigtskort over de forskellige plantager, der hører til Frederiksdal Kirsebærvin og naturligvis en masse informationer om det unikke stevnskirsebær, plantagerne og historien bag.

Som en del af det nye Naturland er der etableret tre nye vandrespor, som leder gennem skov, mark, strand og park.

Oplev nye sider af naturen

Projektet er en del af Naturlandet.dk som er Lolland og Guldborgsund kommuners initiativ, der skal aktivere naturen og naturelskerne på Lolland Falster. Projektet er etableret med støtte fra Nordea-fonden. ’Spor i Landskabet’ er vandrestier, der giver alle mulighed for at opleve sider af den danske natur, som ellers ikke er tilgængelig for offentligheden.

Frederiksdal skov og park er åben for alle og allerede et godt besøgt udflugtsmål, både for lokale og for turister. Vi vil gerne tiltrække endnu flere besøgende, hvilket Naturlandet.dk og den tilhørende app, forhåbentlig vil gøre endnu lettere og mere interessant. Naturlandet Lolland Falster hentes i App Store eller Google Play. Læs mere på naturlandet.dk